Duurzaamheid

Afval bestaat niet!

Ik wil artikelen lezen die over gaan
Vakmanschap

5 tips voor goede koffie op het werk

Wil jij ook lekkere koffie op het werk?

Medewerkers stellen steeds hogere eisen aan koffie. Dus als werkgever is het belangrijk ervoor te zorgen dat de koffie van goede kwaliteit is. Op die manier kun je een bijdrage leveren aan  tevreden medewerkers. Maar hoe zorg je ervoor dat je goede koffie krijgt? Wij geven graag wat tips.

Klantverhalen

FarmCamps: goede koffie hoort bij een glamping vakantie

FarmCamps vindt het belangrijk dat gasten genieten van goede koffie. Daarom zijn nu 300 tenten bij 19 boeren voorzien van een Lavazza machine. Van Duijnen Koffie in gesprek met Saskia Poulissen, directeur Operations bij FarmCamps.

Duurzaamheid Vakmanschap

MVO, niet meer dan normaal

De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen!

Duurzaamheid Koffienieuws

Theerituelen en blijvende theetrends

In veel landen is theedrinken echt een ritueel. Ook in Nederland zien we dat steeds meer. Niet zo gek natuurlijk. Thee is niet alleen lekker, het is ook nog eens gezond!

Vakmanschap

Crema en de kwaliteit van je koffie

Als we thuis of op de zaak koffie of espresso drinken uit een bonenautomaat zit er altijd een crema laag op de koffie. Wat is crema, wat zegt het over de versheid van je koffie en waarom zit het niet op filterkoffie?